نگاهی بر سعدی و باب تربیت و بررسي ديدگاه سعدي به تعلیم و تربیت و مقایسه آن با دیدگاه مولانا
🔍تحقیق تعارض قوانين🔍تحقیق تعريف سازمان قضائي🔍تحقیق ميراث زن وشوهر🔍تحقیق جایگاه و حدود قاعده درء🔍کار تحقیقی در مورد چک🔍کار تحقیقی در مورد چک و سفته🔍تحقیق حقوق از دریچه ایران باستان🔍تحقیق استثنائات وارده بر توقيف اموال در قانون اجراي احكام مدني🔍تحقیق حقوق و تنظيم روابط اجتماعي انسانها🔍کار تحقیقی در مورد دیه🔍تحقیق سازمان و تشکیلات صندوق بینالمللی پول🔍کار تحقیقی در مورد نفقه🔍تحقیق نظام قانونی ایران🔍پاورپوینت دستگاه tms🔍تحقیق حقوق اساسی مردم ایران درقانون اساسی🔍تحقیق حقوق مدني🔍تحقیق حكومت یقین بر شك🔍تحقیق معاضدت حقوقی متقابل🔍تحقیق تعريف حقوق مالكيت معنوي🔍تحقیق حقوق خانواده🔍تحقیق خود کشی🔍تحقیق پذيرش محدود اصل صلاحيت سرزميني🔍تحقیق ضمانت اجراي تخلف از شرط ترك فعل حقوقي🔍تحقیق شناخت جرم يا انحرافات و علل بوجود آورنده آن🔍پاورپوینت دفتر توسعه فناوری سلامت
باری دیگر یکی دیگر از فایل ها با عنوان نگاهی بر سعدی و باب تربیت و بررسي ديدگاه سعدي به تعلیم و تربیت و مقایسه آن با دیدگاه مولانا آماده دریافت می باشد برای دانلود به ادامه پست مراجعه نمایید.
فهرست:
نگاهي بر سعدي
سعدي وباب تربيت
آشنايي با ديدگاه سعدي در ارتباط با تعليم و تربيت
ولايت
عشق
تأثير ارتباط و همنشيني با ديگران در انسانها
تمايز و اختلاف ذاتي افراد بشر با يكديگر و نقش آن در تعليم و تربيت
مقايسة ديدگاه مولانا با سعدي در زمينة تعليم و تربيت
زندگينامة سعدي
درباره سعدي چه ميتوان گفت؟ شاعري بزرگ در عرصه اجمال و راز يا نويسندهاي نوآور و خلاق! مردي فرهيخته و فرهنگمند كه سوداي معرفتش از كويي به كويي و از شهري به شهري ميكشاند و درد دوري و اشتياق ديدار غزلخوانش ميكند! و يا سياحي كه آرزومند ديدار آثار بديع جهان است و طبعي خوش و روحي سركش دارد!... باري... سعدي نيز زندگي را در سايه نام دوست محو كرده است...
سعدي تخلص و شهرت «ابوعبدالله مشرف به مصلح» يا «مشرف الدين بن مصلح الدين»، مشهور به «شيخ سعدي» يا «شيخ شيراز» و يا «شيخ» و همچنين معروف به «افصح المتكلمين» است.
درباره نام و نام پدر شاعر و همچنين تاريخ تولد سعدي اختلاف بسيار است. سال تولد او را از 571 تا 606 هجري قمري احتمال دادهاند و درباره تاريخ درگذشتش هم سالهاي 690 تا 695 را نوشتهاند.
سعدي در شيراز پاي به دايره هستي نهاد. هنوز كودكي بيش نبود كه پدرش درگذشت. آن چه مسلم است اين كه اغلب افراد خانواده وي اهل علم و دين و دانش بودند. سعدي پس از تحصيل مقدمات علوم از شيراز به بغداد رفت و در مدرسه نظاميه به تكميل دانش خود پرداخت.
از محضر ابوالفرج بن الجوزي و همچنين شهاب الدين عمر سهروردي استفادهها سپس به حجاز و شام رفت و زيارت حج به جا آورد. در شهر شام به وعظ و سياحت و عبادت پرداخت. در روزگار سلطنت اتابك ابوبكر بن سعد به شيراز بازگشت و در همين ايام دو اثر جاودان بوستان و گلستان را آفريد و به نام «اتابك» و پسرش سعد بن ابوبكر كرد.
پس از زوال حكومت سلغريان، سعدي بار ديگر از شيراز خارج شد و به بغداد و حجاز رفت. در بازگشت به شيراز، با آن كه مورد احترام و تكريم بزرگان فارس بود، بنابر مشهور عزلت گزيد و در زاويهاي به خلوت و رياضت مشغول شد.
آثار سعدي بسيارند و اغلب در مجموعهاي كه كليات ديوان سعدي ناميده ميشود؛ به چاپ رسيده است. بوستان، گلستان و ديوان غزليات و قصايد از معروفترين آنها به شمار ميروند.
سعدي، شاعر جهانديده، جهانگرد و سالك سرزمينهاي دور و غريب بود؛ او خود را با تاجران ادويه و كالا و زوار اماكن مقدس همراه ميكرد. از پادشاهان حكايتها شنيده و روزگار را با آنان به مدارا ميگذراند.